ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

Την ανυπομονησία του για τον πρώτο του αγώνα στην Ευρωλίγκα εξέφρασε μέσω δηλώσεών του ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μποχωρίδης: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

Είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες που αποκτήθηκαν στο πλαίσιο της ελληνοποίησης.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα δώσει αύριο κόντρα στην Τουρόφ τον πρώτο αγώνα στην Ευρωλίγκα. Όπως δήλωσε ο νεαρός γκαρντ η ομάδα ανυπομονεί για το παιχνίδι  ενώ η ομάδα πρέπει να δείξει στο γήπεδο ότι είναι καλύτερη από την αντίπαλό της.

«Ανυπομονώ να ζήσω το πρώτο μου παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να μην τους αφήσουμε περιθώρια. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς μέχρι τώρα, ωστόσο επιστρέφουν κάποιοι παίκτες και πρέπει να δείξουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο» σχολίασε αρχικά ο νεαρός άσος που συμπλήρωσε

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 26.970 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι η αρχή του ομίλου, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι και ότι το θέλουμε περισσότερο. Μας βοήθησε ψυχολογικά η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Τουρόφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.