ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι»

Έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι κόντρα στην Τουρόφ σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

 Ιβάνοβιτς: «Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι»

Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό αύριο με τον αγώνα κόντρα στην Τουρόφ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην Συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα υποστήριξε ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Όπως επεσήμανε το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί η Τουρόφ δε θα έχει κανένα άγχος για τη νίκη.

«Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Η Τουρόβ είναι πολύ καλή στην επίθεση, διαθέτει πολύ καλούς σουτέρ, τρέχει πολύ καλά στο γήπεδο και πιθανότατα θα παίξει χωρίς άγχος αύριο. Ξέρουμε ότι η Ευρωλίγκα είναι πολύ δυνατή διοργάνωση και ότι ο όμιλος μας είναι ίσως ο πιο δύσκολος, στην πρώτη φάση. Για εμάς, το πιο σημαντικό είναι το αυριανό (17/10) ματς. Αντιμετωπίζουμε ομάδα που αντικειμενικά παίζει καλά» σχολίασε αρχικά ενώ αναφορικά με τον Τζούλινα Ράιτ που υπογράμμισε: «Θα είναι αύριο στην ομάδα. Εγώ θα κρίνω αν παίξει ή όχι. Μη με ρωτάτε για το τι θα προσφέρει. Το σημαντικό είναι η ομάδα και όχι ο Τζούλιαν Ράιτ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.