Ποδόσφαιρο

Βλέπει ενδεκάδα ο Ρισβάνης

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ανοίγουν τον δρόμο για να αγωνιστεί ο Σπύρος Ρισβάνης στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή.

Χωρίς πολλές λύσεις έχει μείνει ο Παναθηναϊκός για το κέντρο άμυνας ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Αρχικά ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν κατάφερε να προπονηθεί χθες και το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Κουτρομπή που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Η κατάσταση του Έλληνα αμυντικού θα εκτιμηθεί ξανά σήμερα και θα αποφασιστεί αν μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Κρητικούς. Συν τοις άλλοις εκτός είναι και ο Μέντες που έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορέας στο κέντρο άμυνας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σπύρος Ρισβάνης είναι βασικός υποψήφιος για να παίξει στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο κέντρο άμυνας. Ο Ο 20χρονος αμυντικός έχει δύο συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια φέτος. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου.

Τότε, είχε παίξει μόλις τέσσερα λεπτά, ενώ λίγες ημέρες μετά (28/08) είχε αγωνιστεί κόντρα στην Μίντιλαντ στην Δανία, όπου οι πράσινοι επικράτησαν 2-1 για τα play-off του Europa League.

Exit mobile version