ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 15:00 στο Πεδίον του Άρεως το συλλαλητήριο της Θύρας 13

Σήμερα στις 15:00 στο Πεδίον του Άρεως θα διεξαχθεί το συλλαλητήριο της Θύρας 13.

Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 15:00 στο Πεδίον του Άρεως το συλλαλητήριο της Θύρας 13

Σήμερα στις 15:00 στο Πεδίον του Άρεως θα διεξαχθεί το συλλαλητήριο στο οποίο κάλεσε η Θύρα 13 τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Πέντε ώρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι του τριφυλλιού με τον Ολυμπιακό για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, οι οπαδοί της ομάδας αναμένεται να συγκεντρωθούν στο Πεδίον του Άρεως και με μαζική πορεία να φτάσουν στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αίτημα του συλλαλητηρίου  είναι η πώληση της ΠΑΕ και την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, έχοντας εκδώσει ανακοίνωση στις 7 Μαϊου.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 232.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.