ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την επόμενη εβδομάδα κρίνεται του Μπεργκ

Την επόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί το πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Μάρκους Μπεργκ.

Την επόμενη εβδομάδα κρίνεται του Μπεργκ

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Μάρκους Μπεργκ για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Σουηδός επιθετικός συμμετέχει από την αρχή της εβδομάδας στο πρόγραμμα προπονήσεων και δείχνει, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του και ο Γιάννης Αναστασίου, σε καλή φυσική κατάσταση.

Την επόμενη εβδομάδα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα βγάλει μια ακτινογραφία και το ιατρικό επιτελείο θα επανεξετάσει την κατάστασή του. Αν το πρόβλημα στην κλείδα αποτελεί οριστικά παρελθόν τότε ο Μπεργκ θα μπορέσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και ανάλογα με την κατάσταση του να αγωνιστεί κιόλας.

Αν όλα πάνε όπως τα εύχονται στον Παναθηναϊκό τότε ο Σουηδός θα φουλάρει από την Τετάρτη κιόλας για την μεγάλη επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτή ίσως έρθει νωρίτερα του αναμενομένου, που είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.078 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για λόγος ψυχολογίας. Όπως και να έχει πάντως τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας θα καθορίσουν την επιστροφή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.