Ποδόσφαιρο

Την επόμενη εβδομάδα κρίνεται του Μπεργκ

Την επόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί το πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Μάρκους Μπεργκ.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Μάρκους Μπεργκ για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Σουηδός επιθετικός συμμετέχει από την αρχή της εβδομάδας στο πρόγραμμα προπονήσεων και δείχνει, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του και ο Γιάννης Αναστασίου, σε καλή φυσική κατάσταση.

Την επόμενη εβδομάδα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα βγάλει μια ακτινογραφία και το ιατρικό επιτελείο θα επανεξετάσει την κατάστασή του. Αν το πρόβλημα στην κλείδα αποτελεί οριστικά παρελθόν τότε ο Μπεργκ θα μπορέσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και ανάλογα με την κατάσταση του να αγωνιστεί κιόλας.

Αν όλα πάνε όπως τα εύχονται στον Παναθηναϊκό τότε ο Σουηδός θα φουλάρει από την Τετάρτη κιόλας για την μεγάλη επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτή ίσως έρθει νωρίτερα του αναμενομένου, που είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για λόγος ψυχολογίας. Όπως και να έχει πάντως τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας θα καθορίσουν την επιστροφή του.

Exit mobile version