Ποδόσφαιρο

Έρχεται …«Γολγοθάς»

Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε για τον Παναθηναϊκό αφού οι «πράσινοι» έχουν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν για το Europa League.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αποτελεί παρελθόν και άπαντες στον Παναθηναϊκό πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να βελτιωθούν άμεσα. Δεν το επιτάσσει μόνο η ιστορία και φανέλα του συλλόγου αλλά και το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί και θα κρίνει πάρα πολλά όσον αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν μπροστά τους μια εξάδα αγώνων-«φωτιά» σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Την προσεχή Πέμπτη οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην Ολλανδία την ιδιαιτέρως φορμαρισμένη Αϊντχόφεν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ακολουθεί την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», ενώ την Πέμπτη (30/10) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Παναιτωλικό για το κύπελλο.

Στην συνέχεια υπάρχουν οι αγώνες με Ατρόμητο (2/11) και Αϊντχόφεν (6/11) στη Λεωφόρο και τέλος το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (9/11).

Exit mobile version