ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα τα δώσουμε όλα…»

Ο Γιάνις Μπλουμς σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Μόναχο, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, κόντρα στη Μπάγερν.

«Θα τα δώσουμε όλα…»

Ο Λετονός άσος των «πρασίνων» μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού, για το αυριανό ματς (23/10, 21:45), με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Αναλυτικά:

«Η Μπάγερν διαθέτει μια πάρα πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να χαλαρώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα. Στη Βαρκελώνη έπαιξε εξαιρετικά. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι προκειμένου να δώσουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όντες συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να τα καταφέρουμε.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά μας είναι βεβαρυμμένο. Μετά την Τουρόβ είχαμε το ταξίδι στη Ρόδο και ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Κάναμε προπόνηση χθες και είδαμε βίντεο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε  100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του (πλην Νέλσον), αφού και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ενσωματώθηκε στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε χτες, αλλά αυτό συνέβη για προληπτικούς λόγους καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, μετά και την αναμέτρηση στη Ρόδο με τον Κολοσσό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.