ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Δύσκολο το έργο μας»

Ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και δύσκολη έδρα, χαρακτήρισε την Μπάγερν Μονάχου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σε δηλώσεις του, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Γερμανία.

Χαραλαμπόπουλος: «Δύσκολο το έργο μας»

Αναλυτικά:

«Η Μπάγερν διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και αγωνίζεται σε μια ισχυρή έδρα. Το έργο μας θα είναι δύσκολο. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και συγκεντρωμένα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας είναι διαφορετικό. Το θετικό για εμάς είναι πως έχουν επιστρέψει οι τραυματίες οπότε περιμένουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι στον αγώνα με τη Μπάγερν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.