ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ήττα στις λεπτομέρειες (Pics)

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κάνει το 2 στα 2 στην Ευρωλίγκα καθώς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 81-75 από την Μπάγερν Μονάχου.

Ήττα στις λεπτομέρειες (Pics)

Ένα κακό διάστημα στο 4ο δεκάλεπτο, ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό που γνώρισε την ήττα από την Μπάγερν Μονάχο στην Audi Dome Arena. Είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού οι νταμπλούχοι που βραχυκύκλωσαν στην τέταρτη περίοδο.

Πρώτος σκόρερ για το τριφύλλι ο Εστεμπάν Μπατίστα με 18 πόντους με συμπαραστάτες τους Γιάνκοβιτς με 17 και Φώτση με 15 πόντους αντίστοιχα. Συγκλονιστικός και ο κόσμος του τριφυλλιού που ακούγονταν σε όλο το ματς.

Το ματς

Ιδανικά ξεκινήσει ο αγώνας για τον Παναθηναϊκό, με τους Γιάνκοβιτς και Φώτση να τα βάζουν απ’ το… σπίτι τους (0-6). Κι εκεί που φαινόταν πως το τριφύλλι θα χτίσει πάνω στη δυναμική εκκίνησή του, χαλάρωσε στην επίθεση και έδωσε το δικαίωμα στους Γερμανούς να προηγηθούν με 9-6.

Στο σημείο εκείνο οι Γιάνκοβιτς και Μπατίστα ανέλαβαν πρωτοβουλίες στο σκοράρισμα ενώ βοήθησε και η είσοδος του Γκιστ για να κρατηθεί σε απόσταση αναπονής για το 17-16.

Οι παίκτες της Μπάγερν συνέχισαν να πιέζουν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και ξέφυγαν με +5 για το (23-18).

Το θηρίο που ακούει στο όνομα Εστεμπάν Μπατίστα ξύπνησε και με δικό του σερί πόντων μετέτρεψε το (23-18) σε σε (23-25) αρχικά και στη συνέχεια ο Σλότερ έκλεισε το ημίχρονο με το τριφύλλι προηγούμενο στο +3 (32-35).

Στο 3ο δεκάλεπτο οι συνεργασίες Διαμαντίδη και Μπατίστα συνεχίστηκαν και το 39-39 ήταν γεγονός με τον Ουρουγουανό σέντερ να έχει 8/10 δίποντα.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να βρίσκουν λύσεις από Σλότερ, Μπλουμς και Φώτση με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν στο σκορ με +5 για το (49-54).

Κάπου εκεί οι «Βαυαροί» ξύπνησαν και με τους Στίματς και Γιάγκλα «ροκάνισαν» αρχικά τη διαφορά με το 3ο δεκάλεπτο να κλείνει στο -2 για το (57-59).

Το 4ο δεκάλεπτο δεν ξεκίνησε καλά για το «τριφύλλι», αφού τα μακρινά σουτ σταμάτησαν να βρίσκουν «στόχο» και οι γερμανοί το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο αφού μπήκαν μπροστά στο σκορ για το (68-61).

Μετά από τρεις άστοχες προσπάθειες, ο Φώτσης ευστόχησε σε μακρινό σουτ για το (70-68), όμως οι «Βαυαροί» βρήκαν εκ νέου λύσεις αφού με τον ίδιο τρόπο οι Τζέντοβιτς και Σαβάνοβιτς «πλήγωσαν» το καλάθι του Εξάστερου για το (76-68).

Ο Σαβάνοβιτς μάλιστα έδωσε και τη χαριστική βολή για το «τριφύλλι», καθώς μ’ ακόμα ένα τρίποντο έκανε το (79-70), πριν έρθει ο Φώτσης και σημειώσει το τελικό (81-75).

Έτσι το «τριφύλλι» γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Ευρώπη, όμως η μικρή διαφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά στην τελική βαθμολογία.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 32-35, 57-59, 81-75

Μπάγερν Μονάχου (Πέσιτς): Σαφάρτζικ 3(1), Μίσιτς 4, Στάιγκερ, Μπενζίν, Τζέτζοβιτς 14(2), Στίματς 11, Σαβάνοβιτς 20(5), Γκαβέλ 13, Ιντμπιχι, Τέιλρο, Γιάγκλα 10(1), Μπράιαντ 6.

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 13(1), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 17(1), Φώτσης 15(4) Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Γκιστ 2, Μπατίστα 18, Μπλουμς 6(2), Ράιτ 2.

1185627
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÃÅÑÍ MONAXOY - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BAYERN MUNICH - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÃÅÑÍ MONAXOY - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BAYERN MUNICH - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÃÅÑÍ MONAXOY - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BAYERN MUNICH - PANATHINAIKOS
1185677
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÃÅÑÍ MONAXOY - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BAYERN MUNICH - PANATHINAIKOS
1185686
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÃÅÑÍ MONAXOY - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BAYERN MUNICH - PANATHINAIKOS

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ