ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Θα καταφέρουμε το στόχο μας»

Στο κακό διάστημα του 4ου δεκαλέπτου, στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το τέλος του ματς και την ήττα από την Μπάγερν.

Ιβάνοβιτς: «Θα καταφέρουμε το στόχο μας»

Το black out στο 4ο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη (81-75) στην Μπάγερν Μονάχου, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, παράλληλα επεσήμανε πως υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμα για να βελτιωθεί η ομάδα.

«Πρώτα θέλω να συγχαρώ τη Μπάγερν για τη νίκη της. Εμείς είχαμε πάθος και πίστη για 40 λεπτά και αυτό είναι που χρειαζόμαστε στα παιχνίδια. Για 4-5 λεπτά χάσαμε την πίστη και το πάθος μας γεγονός που μας κόστισε ακριβά. Αυτό ξεκίνησε από 3-4 κακές επιθέσεις που εκδηλώσαμε. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα σε έναν μακρύ δρόμο. Ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.