ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Aυτά τα ματς βγάζουν πάθος»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στο novasports και τόνισε ότι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό βγάζουν πάθος.

«Aυτά τα ματς βγάζουν πάθος»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να το κάνουμε με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση γιατί οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον τομέα της συγκέντρωσης και θεωρώ ότι θα το κάνουμε. Λάθη κάνουμε όλοι. Στη ζωή και το ποδόσφαιρο, όλοι κάνουμε λάθη. Το σημαντικό είναι να μαθαίνεις από αυτά και τα λάθη σου να σε κάνουν πιο δυνατό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Το θέμα είναι να δουλεύουμε. Δεν γίναμε από τη μια στιγμή στην άλλη σούπερ ομάδα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Αδικούμε τους εαυτούς μας, υστερούμε στις λεπτομέρειες αλλά προσπαθούμε».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι τελείως διαφορετική η ψυχολογία σε αυτά τα ματς. Όσο πληγωμένη κι αν είναι η κάθε μια από τις δύο ομάδες, αυτά τα ματς βγάζουν πάθος. Είναι τελείως διαφορετικό ματς με πέρυσι. Θεωρώ ότι θα κριθεί στο θέμα της συγκέντρωσης. Θα πρέπει να προσέξουμε την επιθετική γραμμή τους γιατί σκοράρουν εύκολα. Έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορά. Είναι σημαντικοί παίκτες και θέλουν όλοι προσοχή. Δεν θα εστιάσουμε σε έναν, αφού παίζουμε εναντίον μιας ομάδας και όχι απέναντι σε έναν παίκτη».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα σημεία που θα πρέπει να εστιάσει ο Παναθηναϊκός: «Σημαντικό είναι να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Να είμαστε σωστοί στα μαρκαρίσματα, κοντά στις γραμμές και αν τα κάνουμε πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Σε κάθε ματς προσπαθούμε να έχουμε προσέγγιση ανάλογα με τον αντίπαλο. Θα έλεγα ότι μέχρι τώρα βασικό είναι η αμυντική λειτουργία και η συγκέντρωση άμυνα και επίθεση. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι οι παίκτες μου θα την έχουν. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα παιχνίδι. Είναι απλά ένα ματς που δίνει τρεις πόντους».

Για τον Μίτσελ: «Το έργο του δείχνει και την προσπάθεια και την ποιότητά του ως προπονητής και ως άνθρωπος. Είναι σημαντικό να παραμένουν τέτοιοι άνθρωποι στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί τους χρειαζόμαστε. Τον εκτιμώ, τον σέβομαι και του εύχομαι το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.