ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Σαν σε προπόνηση…

Κανένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό που έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα μπάσκετ επικρατώντας με 92-58 της ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Πρώτος σκόρερ ο Παππάς με 18 πόντους, 13 ασίστ από τον Μποχωρίδη.

Σαν σε προπόνηση...

Εύκολο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό που κέρδισε με 92-58 την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αγωνίστηκε ελάχιστα ο Διαμαντίδης.

Πρώτος σκόρερ ο Παππάς με 18 πόντους, ακολούθησε ο Σλότερ και ο Γιάνκοβιτς με 16 πόντους. Όλοι οι πόντοι του Έλληνα γκάρντ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο. Την καλύτερή του εμφάνιση έκανε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που είχε 13 ασίστ ενώ σημείωσε και 9 πόντους.

Δυσαρεστημένη η ΚΑΕ για την χαμηλή προσέλευση του κόσμου στον αγώνα.

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην αναμέτρηση με το πόδι στο γκάζι και έφτασε νωρίς σε μια διαφορά επτά πόντων (7-0). Με τους Σλότερ και Γιάνκοβιτς να είναι εύστοχοι, οι νταμπλούχοι έφτασαν σε διψήφια διαφορά στα μισά της πρώτης περιόδου (15-3). Οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν κάποια αντίδραση αλλά ο Παππάς με επτά σερί πόντους έγραψε το σκορ της πρώτη περιόδου (25-11).

Με τον Γιάνκοβιτς να συνεχίζει να ευστοχεί από μέση και μακρινή απόσταση αλλά και τον Μποχωρίδη αν δείχνει ότι μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες οι νταμπλούχοι άρχισαν να χτίζουν σημαντική διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν κάποια αντίδραση αλλά το τάιμ άουτ που πήρε ο Ιβάνοβιτς φαίνεται ότι αφύπνησε τους παίκτες του που πάτησαν γκάζι εκ νέου διαμορφώνοντας την διαφορά στο +30 (54-24)με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά τη νίκη ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς άνοιξε το ροτέισον βάζοντας Χαραλαμπόπουλο, Ράιτ και ξεκουράζοντας Διαμαντίδη και Γιάνκοβιτς που δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Μποχωρίδη να συνεχίζει το ρεσιτάλ των ασίστ αλλά και τον Γκιστ να δίνει σκορ οι «πράσινοι» διατηρούσαν τη διαφορά και έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο με «παγιωμένη» τη διαφορά στους 30 πόντους (74-44).

Με τους Γκιστ και Μποχωρίδη να συνεχίζουν την καλή τους συνεργασία, η ομάδα του Ιβάνοβιτς συνέχισε να παίρνει σκορ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει τους 100 πόντους κάτι τέτοιο δε συνέβη με τον Σλότερ να διαμορφώνει το τελικό 92-58 και την ομάδα του Ιβάνοβιτς να πηγαίνει μα την καλύτερη ψυχολογία στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 54-24, 74-44, 92-58

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 16(2), Μποχωρίδης 9(3), Γιάνκοβιτς 16(4), Φώτσης 3, Παππάς 18(4), Μαυροκεφαλίδης 1, Διαμαντίδης 1, Γκιστ 15(1), Μπατίστα 6, Μπλουμς 5(1), Ράιτ 2

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παπαντωνίου 8(1), Κάιλς 8(2), Σάκοτα 12(1), Κασσελάκης 5, Πολυτάρχου 4, Παπαδιονυσίου, Ράιτ, Καμπερίδης 2, Τσιάκος, Σαρικόπουλος 9, Μιλόσεβιτς 2, Γκουντριτζ 8

ÓËÏÔÅÑ ÑÁÉÔ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊSLAUGHTER WRIGHT   PANATHINAIKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)
ÊÁÉËÓ ÌÐÏ×ÙÑÉÄÇÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊKYLES BOHORIDIS   PANATHINAIKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)
ÉÂÁÍÏÂÉÔÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊIVANOVIC  PANATHINAIKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)
ÐÁÐÐÁÓ ÊÁÉËÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊPAPAS KYLES   PANATHINAIKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Πηνελόπη Παπαδήμου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ