ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Σ’ έστησαν σε μια γωνιά… (Pics)

Κλέψιμο του Παναθηναϊκού στο Γ. Καραϊσκάκης. Από ανύπαρκτο φάουλ κέρδισε ο Ολυμπιακός, χέρι - ανακάλυψη του Πέτριτς στις καθυστερήσεις, την ώρα που ο Ατζαγκούν ήταν φάτσα με το 1-1.

Σ' έστησαν σε μια γωνιά... (Pics)

Με αρνητικό πρωταγωνιστή το διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ο οποίος καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ στη φάση που προηγήθηκε του τέρματος των «ερυθρολεύκων», ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης, από τον κουρασμένο Ολυμπιακό.

Ανύπαρκτο πέναλτι δόθηκε στο Μήτρογλου στο 81’, το οποίο απέκρουσε ο Κορυφαίος του «τριφυλλιού» Λούκ Στιλ.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-4-1-1 όταν επιτίθεται ενώ όταν αμύνεται μετατρέπεται σε 4-1-4-1. Οι πράσινοι μπήκαν σχετικά νωχελικά, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Καλογερόπουλος «φόρτωνε» συνεχώς με κάρτες τους παίκτες του Αναστασίου, σε αντίθεση με την συμπεριφορά που είχε προς τους παίκτες του Ολυμπιακού που τους χαριζόταν σε αρκετές περιπτώσεις.

Το ματς

Με αρκετά λεπτά καθυστέρηση έγινε η σέντρα στο Γ. Καραϊσκάκης, διότι τα πολλά βεγγαλικά που άναψαν στις εξέδρες, έκανε δύσκολη την ορατότητα για τον διαιτητή Καλογερόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με στόχο να κλείσει τους χώρους και να μην δεχτεί αρκετές φάσεις, θυμίζοντας τον αγώνα στην Ολλανδία. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου τα κατάφεραν, αφού ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες, αν εξαιρέσει κανείς 1-2 σουτ που δεν ανησύχησαν την άμυνα,

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι καλό, ο ρέφερι διέκοπτε διαρκώς το παιχνίδι, ενώ υπήρξε αρκετά αυστηρός σε ορισμένες φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες των φιλοξενούμενων αντίκρισαν πέντε κίτρινες κάρτες.

Από μπάλα λίγα πράγματα, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια τελική προσπάθεια για γκολ.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους προπονητές των δύο ομάδων να προσπαθούν ν’ ανακατέψουν την τράπουλα, κάτι που έμελε από πλευράς Ολυμπιακού, ν’ αλλάξει και τις ισορροπίες, καθώς ο Αυλωνίτης πέρασε στη θέση Μποτία και λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε με κεφαλιά από το ανύπαρκτο φάουλ που καταλόγισε ο ρέφερι της αναμέτρησης, του Ζέκα πάνω στο Αφελάι.

Η αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού και Γιάννη Αναστασίου, ήταν να ρίξει στη μάχη αρχικά τον Πέτριτς (63’ αντί του Μπούι) στη συνέχεια τον Μέντες (69’) στη θέση του Σίλντενφελντ (λόγω ενοχλήσεων) και  τέλος τον Δώνη (74’ αντί του Λαγού) σε τρεις αλλαγές με πρόθεση οι πράσινοι να γίνουν περισσότερο επιθετικοί.

Από κει και μετά οι «πράσινοι» ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο, πήραν μέτρα απέναντι στους «ερυθρόλευκους», όμως δεν κατάφεραν να σημειώσου κάτι σημαντικό μπροστά στα καρέ του Ρομπέρτο.

Μάλιστα στο 78′ ο Δώνης έκανε λάθος πάσα, την οποία εκμεταλλέυτηκε ο Μήτρογλου, ο οποίος έφυγε σε τετ α τετ με τον Στίλ, με τον διαιτητή να καταλογίζει ανύπαρκτο πέναλτι στο βρετανό κίπερ των πρασίνων.

Ο Λουκ Στιλ δεν… τσίμπησε στη νωχελική εκτέλεση του Έλληνα φορ, με αποτέλεσμα να το διώξει σε κόρνερ.

Το ματς οδηγήθηκε στο 90′ με τον ρέφερι να δείχνει επτά λεπτά καθυστερήσεων.

Στο 90+1 ο Πέτριτς κοντρολάρει την μπάλα καθαρά με το στήθος… όμως ο διαιτητής καταλογίζει χέρι! σε μα φάση που ερχόταν ο Ατζαγκούν να πλασάρει σε κενή… εστία.

Έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να φεύγει ηττημένος από το Καραϊσκάκης, έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Ολυμπιακός (Μίτσελ) : Ρομπέρτο, Ελαμπνταλαουί, Μποτία (58, Αυλωνίτης), Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (76 Εντινγκά), Ντομίνγκες, Αφελάι, Μήτρογλου.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντεφελντ (68′ Μέντεζ), Νάνο, Λαγός (76 Δώνης), Ζέκα, Μπούι  (64΄Πέτριτς), Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης.

1186736
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
1186760

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ