ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δε δέχτηκε ερωτήσεις ο Αναστασίου

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου κατά την συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δε δέχτηκε ερωτήσεις και αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα Τύπου.

Δε δέχτηκε ερωτήσεις ο Αναστασίου

Αιχμηρός ήταν ο Γιάννης Αναστασίου κατά την διάρκεια της σύντομης συνέντευξης Τύπου που έδωσε, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο 41χρονος τεχνικός αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του αρκέστηκε σε λίγα λόγια.

«Θέλω μόνο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είμαι υπερήφανους γι’ αυτούς και την προσπάθεια που έκαναν. Είχαμε πάρει το μήνυμα από την Τετάρτη πως πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός απόψε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νίκη. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά και αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις.

Κατά την αποχώρησή του ρωτήθηκε γιατί αποβλήθηκε για να απαντήσει «ρωτήστε τον διαιτητή».

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.