ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Ντεμπούτο και γκολ

Σαν σήμερα στις 27 Οκτώβρη του 1968 ντεμπουτάρισε ένα από τους μεγαλύτερους σκόρερ του «τριφυλλιού». Ο Αντώνης Αντωνιάδης έπαιξε για πρώτη φορά, βρίσκοντας δίχτυα απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών στη Λεωφόρο.

Ντεμπούτο και γκολ

Ο τότε προπονητής των «πρασίνων», Στέφαν Μπόμπεκ πέρασε ως αλλαγή των «ψηλό» και δικαιώθηκε στο 52΄όταν ο Αντωνιάδης πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης (1-0 κέρδισε ο ΠΑΟ τον Απόλλωνα).

Ήταν η αρχή μιας τεράστιας καριέρας με τίτλους, συμμετοχή σε τελικό πρωταθλητριών και πάρα πολλά γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ