ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης (30/10, 19:30) με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο.

 Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Αναλυτικά:

Διάθεση Εισιτηρίων Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός ( 30/10, 19:30).

Από σήμερα Δευτέρα 27/10 και την Τετάρτη 29 /10 όλοι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να εξυπηρετούνται και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4 από τις 10:00 έως τις 18:00. Τα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθευτούν όλοι οι φίλαθλοι -καθώς δεν υφίσταται το μέτρο της προτεραιότητας- και μπορούν να αγοράσουν έως 4 στο όνομά τους.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Τρίτη 28/10 τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά λόγω της εθνικής εορτής, όμως η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχίσει να υποστηρίζεται ηλεκτρονικά από το www.pao.gr

Την Πέμπτη 30/10 ανήμερα του αγώνα Κυπέλλου τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά για τους φιλάθλους από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα στις 19:30.

Το κόστος του εισιτηρίου για όλες τις Θύρες και για όλους τους φιλάθλους είναι 10 Ευρώ, πλην τις Θύρας 10 που κοστίζει 20 Ευρώ και τις Θύρας 3 που κοστίζει 30 Ευρώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.