ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μας φοβούνται…»

Αποφασισμένοι να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στο γήπεδο εμφανίζονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. «Μας φοβούνται…» επεσήμανε με νόημα ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες.

«Μας φοβούνται…»

Κάθε άλλο παρά απογοήτευση επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο εμφανίζονται συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουν τις δικές τους απαντήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ομιλία του Γιάννη Αναστασίου προς τους παίκτες, κατά την διάρκεια της προπόνησης. Ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε με νόημα ότι το σύστημα θέλει να διαλύσει την ομάδα. Ο ίδιος τόνισε ότι οι παίκτες δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, σε μια προσπάθεια να τονώσει την ψυχολογία του.

«Είναι ξεκάθαρο πως μας φοβούνται γι’ αυτό και έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Θέλουν να μας διαλύσουν αλλά δεν θα τους κάνουμε με τίποτα τη χάρη. Το εύκολο θα ήταν να εγκαταλείψεις την προσπάθεια και να τα παρατήσεις. Εμείς δεν έχουμε τέτοια πρόθεση ακόμη κι αν απέναντι μας δεν υπάρχει μόνο η αντίπαλη ομάδα, αλλά και άλλοι…» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο 41χρονος προπονητής.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.