ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζήτησε εισιτήρια ο Ατρόμητος για Λεωφόρο

Την Δευτέρα 27/10, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Οι Περιστεριώτες ζήτησαν 200 εισιτήρια με το αίτημά τους να γίνεται δεκτό, από την πράσινη ΠΑΕ.

Ζήτησε εισιτήρια ο Ατρόμητος για Λεωφόρο

Η ομάδα του Περιστερίου ενημέρωσε πως θα ήθελε να έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, με τους «πράσινους» να κάνουν δεκτό το αίτημά τους και την αστυνομία να αρνείται.

Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος καλείται να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημα του Ατρόμητου για παρουσία 200 φίλων του στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε εξάλλου η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν 200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της κάτι που αποδέχθηκε η γηπεδούχος ομάδα αλλά όχι η Αστυνομική Διεύθυνση. Η τελική απόφαση θα δοθεί από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.