ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Να κάνουμε πράξη, όσα ζητάει ο προπονητής»

Για την απόδοσή του στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και για τη γενικότερη εικόνα της ομάδα μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μποχωρίδης: «Να κάνουμε πράξη, όσα ζητάει ο προπονητής»

Ο νεαρός γκαρντ ήταν απ τους κορυφαίους στην αναμέτρηση με την  Ένωση μίλησε στην «Πράσινη» για το κίνητρο του να πετύχει στον Παναθηναϊκό  και έδωσε το σύνθημα για νίκη κόντρα στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με την ΑΕΚ και θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό αφού ερχόμασταν από την ήττα στο Μόναχο. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ και κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 34.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος που μπόρεσα κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα μου αλλά αυτό το οποίο μετράει δεν είναι τα ρεκόρ αλλά οι νίκες. Όλοι μας γι’ αυτό προσπαθούμε. Στο τέλος το ταμείο θα γίνει με τα θετικά αποτελέσματα και όχι με τους πόσους πόντους και πόσες ασίστ, είχε ο κάθε παίκτης».

Για την ευχέρεια που δείχνει να έχει στις ασίστ:

«Θα πω το συνηθισμένο πως μία πάσα κάνει δύο παίκτες χαρούμενους… Ακόμα είμαστε στην αρχή και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, οπότε είναι εξίσου όμορφο να δίνεις τη μπάλα και να δημιουργούνται ωραίες φάσεις τις οποίες χαίρεται ο κόσμος».

Για την εικόνα της ομάδας και την βελτίωση που θέλει:

«Ακόμα δεν έχουμε βρει τη σταθερότητα που θέλουμε αλλά είναι σημαντικό σε κάθε ματς να κερδίζουμε πράγματα και να βελτιωνόμαστε. Δουλεύουμε πολύ καλά και απ’ όλα τα παιδιά υπάρχει μεγάλη διάθεση για προσπάθεια, ώστε να κάνουμε πράξη στο παρκέ όσα ζητάει ο προπονητής μας».

Για το ματς με τη Φενέρ:

«Η αποστολή μας στη Euroleague κάθε εβδομάδα θα είναι δύσκολη αλλά στα ματς με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, γίνεσαι και συ καλύτερος.

Έχουμε μεγάλο κίνητρο και το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε ακόμα μια καλή εμφάνιση, παλεύοντας φυσικά για τη νίκη και μόνο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.