Match Center

Ο Μάρκους επέστρεψε!

Με τον Μπεργκ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με γκολ ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού και ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κλωναρίδης και Μπούι τα δύο πρώτα τέρματα. Μείωσε με τον Κουτρουμάνο ο Παναιτωλικός

Με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει ένα εξαιρετικό γκολ ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Κλωναρίδης και Μπούι τα άλλα τέρματα. Μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Κουτρουμάνο ο Παναιτωλικός.

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με ξεκάθαρο προσανατολισμό να πιέσει ψηλά και να προσπαθήσει να βρει χώρους για να απειλήσει. Αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν αφού ο Παναιτωλικός είχε κλείσει καλά και η ομάδα του Αναστασίου απειλούσε μόνο με σέντρες,

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς το τριφύλλι να καταφέρει να κάνει την πολύ μεγάλη φάση. Ούτε όμως και η ομάδα του Χάβου μπορούσε να κάνει κάτι επιθετικά.

Όλα αυτά μέχρι το 33′ οπότε και ο Ρισβάνης, μετά από μια εκτέλεση κόρνερ του Χουχούμη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στην μεγαλύτερη φάση του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά η εικόνα του αγώνα άλλαξε δραματικά, αφού και ο Παναιτωλικός με δύο φάσεις, αρχικά με τον Κάπελ και στην συνέχεια με τον Παπουτσογιαννόπουλο κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού αλλά ο Κοτσόλης ήταν σε ετοιμότητα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο. Οι κυπελλούχοι μπήκαν ορεξάτοι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 50 με τον Κλωναρίδη ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μπούι με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού φαινόταν ότι «καθάρισε» το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι με τον Κουτρουμάνο στο 62′ κι έτσι το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά. Στο 76′ ο Μάρκους Μπεργκ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά από δύο σχεδόν μήνες απουσίας.

Ο Σουηδός έδειξε πόσο του έλειψε η τέχνη του γκολ βάζοντας ένα εξαιρετικό τέρμα στο 85′ διώχνοντας το όποιο άγχος. Ο παίκτης με ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έδειξε ότι επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή, ενώ παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Κοτσόλης, Ρισβάνης (76’ Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες, Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι, Πέτριτς (76’ Μπεργκ), Κλωναρίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κούσας, Κόρμπος (71’ Μορένο), Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Μύγας (46’ Γοδόι), Εντζεγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου (60’ Μαρτίνες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version