ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

AΠΙΘΑΝΗ ατάκα Ιωαννίδη για Σλούκα ενόψει του τελικού της Euroleague!

O Φώτης Ιωαννίδης, θέλει να δει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ και έστειλε... μήνυμα στον Κώστα Σλούκα!

AΠΙΘΑΝΗ ατάκα Ιωαννίδη για Σλούκα ενόψει του τελικού της Euroleague!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για 20η φορά το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας 1-0 του Άρη στον τελικό του Πανθεσσαλικού, χάρη σε γκολ του Βαγιαννίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτή η κούπα ήρθε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του εξάστερου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό της Euroleague και αυτό δεν βγαίνει από το μυαλό των παικτών και ιδίως του Φώτη Ιωαννίδη.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Ιωαννίδης μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε και στον αποψινό τελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βερολίνο τονίζοντας ότι ο αρχηγός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, θα σηκώσει την κούπα.

Έκπληξη: Το επόμενο βήμα του Κώστα Μπακογιάννη
Έκπληξη: Το επόμενο βήμα του Κώστα Μπακογιάννη 148.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Έλληνας επιθετικός:

«Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του μπάσκετ και εγώ το πιστεύω πάρα πολύ και τους στηρίζω από την Αθήνα, πιστεύω ότι ο Κωστάρας θα την σηκώσει την κούπα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.