ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Ο Μπεργκ, τα κέρδη και η «αστυνομία Τύπου»…

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο panathinaikos24.gr για τη μεγάλη επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, τα πολλαπλά κέρδη του Παναθηναϊκού από τη νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά και για τον γνωστό… «αστυνόμο Τύπου».

Ο Μπεργκ, τα κέρδη και η «αστυνομία Τύπου»…

«Τι χάναμε τόσο καιρό», ήταν η ατάκα συναδέλφου, στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Λεωφόρου, λίγο μετά τη λήξη  του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η αναφορά, φυσικά, είχε να κάνει με τον Μάρκους Μπεργκ και το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε, στην επιστροφή του στη δράση. Χάρμα οφθαλμών το τέρμα από τον καλύτερο φορ του ελληνικού πρωταθλήματος. Από τον ποδοσφαιριστή που τόσο πολύ έλειψε στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Πλέον, με τον Σουηδό ξανά έτοιμο, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει επίπεδο. Και γιατί επιστρέφει πιο ποιοτικός του ποδοσφαιριστής και γιατί εκτός από την «καθαρά» δική του προσφορά, η παρουσία του και μόνο στην ενδεκάδα γεμίζει αυτοπεποίθηση τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κυρίως τους νεαρούς.

Από το χθεσινό ματς, υπήρχαν κι άλλα κέρδη. Τα κυριότερα, η εξαιρετική παρουσία των Δώνη, Μπαϊράμι, Μπούι. Ο πρώτος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνιζόμενος ως εσωτερικός μέσος (σ.σ. εκεί είναι η καλή του θέση). Ο νεαρός σιγά – σιγά δείχνει να εγκλιματίζεται στα της πρώτης ομάδας κι αυτό είναι κάτι πολύ θετικό και για τον ίδιο και για το «τριφύλλι».  Οσο για τον Σουηδό, έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, έχοντας, μάλιστα, δυο ασίστ. Έναν τέτοιο Μπαϊράμι θέλει για τη συνέχεια ο Αναστασίου. Αν τον έχει, τότε θα μιλάμε για νέα μεταγραφή και φυσικά θα δικαιωθεί και ο ίδιος που τον πίστεψε, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Ο Ολλανδός, τέλος, εκτός από το γκολ που σημείωσε ήταν δραστήριος, ουσιαστικός, πατούσε περιοχή και πραγματοποίησε κι αυτός την καλύτερη του εμφάνιση με το «τριφύλλι». Θα τον δούμε και στη συνέχεια…

Για το τέλος άφησα κάτι το οποίο δεν συνέβη χθες, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα από τον κύριο ο οποίος κάποτε έλεγε πως ήταν δημοσιογράφος και τώρα είναι κάτι μεταξύ παράγοντα, «αστυνόμου Τύπου» και δεν ξέρω κι εγώ καν τι άλλο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω πει δυο – τρεις καλησπέρες, τον καιρό που εργαζόταν στον NovaΣΠΟΡ FM και τίποτε περισσότερο.  Αυτός ο κύριος, λοιπόν, που, πλέον, έχει διαφορετικό πόστο, αποφάσισε  να «τραμπουκίσει» συνάδελφο στο «Γ. Καραϊσκάκης», επειδή λέει προκαλούσε με την παρουσία του στον χώρο της άφιξης της αποστολής του «τριφυλλιού». Ναι, καλά διαβάζετε! Κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Ο γνωστός «αστυνόμος Τύπου», που γράφει για συναδέλφους, που «κόβει» διαπιστεύσεις, που ξέχασε τι σημαίνει η λέξη δημοσιογράφος, τώρα σε νέες περιπέτειες. Σε ρόλο διαφορετικό. Σε έναν, κατά κάποιον τρόπο face control, γιατί «έτσι γουστάρουμε, έτσι κάνουμε».  Θα έχει ενδιαφέρον η στάση της ΕΣΗΕΑ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ