ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Απλά μια νίκη, θέλουμε ακόμη δουλειά»

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αποπροσανατολίζει, ούτε θολώνει το μυαλό των «πρασίνων», όπως τόνισε στο Panathinaikos24.gr, ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Απλά μια νίκη, θέλουμε ακόμη δουλειά»

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός ειδικά σε μια ομάδα που είναι νέα και χτίζεται μέρα με τη μέρα, μια τέτοια εμφάνιση, εύκολα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, αν δεν τη διαχειριστείς σωστά και γι αυτό φροντίζει να χαμηλώσει τους τόνους.

Παραδέχτηκε ωστόσο, ότι «κανείς δεν περίμενε ότι θα εξελισσόταν έτσι ο αγώνας και ότι θα ήταν τόσο εύκολος. Ήμασταν σοβαροί, πολύ εύστοχοι και τα περισσότερα σουτ βγήκαν από ομαδική προσπάθεια. Είχαμε ενέργεια, πάθος και στον αμυντικό τομέα τα πήγαμε πολύ καλά. Από την άμυνα, πήραμε ενέργεια και παίξαμε καλύτερα και στην επίθεση».

Ερωτηθείς για το τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό μετά από την εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 16.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαστε στην σωστή κατεύθυνση, όμως θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε γιατί είχαμε πολύ υψηλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων. Όμως, πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι δεν μπορούμε να βασιζόμαστε συνεχώς σε αυτό. Πρέπει να βρούμε και άλλους τρόπους για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και φυσικά συνεχώς πρέπει να βελτιωνόμαστε και στην άμυνα. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι δουλεύουν σκληρά. Το ζητούμενο είναι να βελτιωθούμε περισσότερο στην άμυνα αλλά να παίξουμε πιο γρήγορα και στην επίθεση, ελεγχόμενα μεν, αλλά να πάμε σε περισσότερες επιθέσεις».

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή νίκη για τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε:

«Ήταν μια σημαντική και πολύ καλή νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Αλλά είναι απλά μια νίκη. Συνεχίζουμε, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα».

Ρούλα Στεφανάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.