ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σιγά μην τον έδιωχναν

Ο Γιάνις Μπλουμς έχει κερδίσει εξέδρα και προπονητές με την φοβερή του ετοιμότητα στο σουτ κάθε φορά που καλείται να συνεισφέρει επιθετικά στον νταμπλούχο.

Σιγά μην τον έδιωχναν

Όχι που δεν θ’ ανανέωνε το συμβόλαιό του ο Γιάνις Μπλουμς. Ο Λετονός (που ήρθε ως… μπάλωμα κι έχει ήδη αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές στην εξέδρα οι οποίοι πανηγυρίζουν πριν καν η μπάλα φύγει από τα χέρια του με κατεύθυνση το καλάθι) άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε, όντας καθοριστικός κάθε φορά που ο Ιβάνοβιτς τον ρίχνει στο παρκέ.

Με μ.ό συμμετοχής κοντά στα 15 λεπτά ο αρχηγός της εθνικής της χώρας του δεν εκβιάζει προσπάθειες και σχεδόν πάντα τα «στάζει» όποτε πρέπει, «ξεκολλώντας» τον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγαλύτερη συμμετοχή του χρονικά έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (24 λεπτά κόντρα στην Κηφισιά), ενώ τα στατιστικά του είναι για Όσκαρ.

Στην Ευρωλίγκα μετρά 7/9 τρίποντα, ενώ χαμηλότερο είναι το ποσοστό του στην Α1 με 7/15 σουτ έξω από τα 6.75! Παίξτε από τώρα τα λεφτά σας στον νικητή των τριπόντων του ελληνικού All Star Game καθώς θεωρούμε βέβαιο ότι ο 32χρονος γκαρντ θα… ξεχειμωνιάσει μαζί μας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.