ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε συνέντευξη του τόνισε ότι δεν υπάρχει ισονομία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε μαζί με τον Δημήτρη Σαραβάκο στη Νέα Υόρκη και σε εκδήλωση του συνδέσμου φιλάθλων

«Δεν υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε προπονητής, ποδοσφαιριστής, παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο να μην τιμωρηθεί. Δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει μεγάλος, αν και θέλουν να τον μικρύνουν. Δεν μπορούν όμως», ανέφερε μιλώντας στο New Greek TV.

Από τα πυρά του Κωνσταντίνου, δεν ξέφυγε ούτε ο Ηλίας Σπάθας, καθώς είπε χαρακτηριστικά: «Τον κ. Αναστασίου τον τιμώρησε ο τέταρτος διαιτητής και όχι ο πρώτος. Κάθε προπονητής έχει το δικαίωμα να λέει την γνώμη του για οτιδήποτε όταν είναι στον πάγκο. Είναι άλλο ένα μελανό σημείο της ελληνικής διαιτησίας».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.