ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για τη νίκη στα Τρίκαλα

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό (02/11) ματς, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να παίρνει στην αποστολή τον Αντώνη Κόνιαρη στην θέση του Νίκου Παππα ενώ ο μόνος στόχος τους είναι η νίκη.

Για τη νίκη στα Τρίκαλα

Ο αυριανός αντίπαλος της ομάδας του «τριφυλλιού» είναι τα Τρίκαλα, μια ομάδα που βγάζει μεγάλη ενέργεια, ειδικά στο γήπεδο της και ο Παναθηναϊκός θέλει να παρουσιαστεί απόλυτα σοβαρός και να «καθαρίσει» την αναμέτρηση από την αρχή.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για μία ακόμα φορά έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, μιας και ο Νίκος Παππάς έχει μείνει εκτός αγωνιστικών πλάνων. Ο Έλληνας παίκτης έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο από το ματς με τους Τούρκους και τη θέση του στην αποστολή την έχει πάρει ο Αντώνης Κόνιαρης. Κανονικά, βρίσκεται στην διάθεσή του ο Τζέιμς Γκιστ που την Παρασκευή δεν πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω προβλήματος στο δόντι του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.