ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός πολεμάει τον ρατσισμό

Νταβίντ Μέντες και Στέφανος Κοτσόλης θα βρεθούν σήμερα στο Ζηρίνειο (11:00) όπου τι INTERNATIONAL SCHOOL OF ATHENS (ISA) και ο οργανισμός FARE (Ποδόσφαιρο Ενάντια του Ρατσισμού στην Ευρώπη) συνδιοργανώνουν μίνι παιχνίδια ποδοσφαίρου μεταξύ μαθητών.

Ο Παναθηναϊκός πολεμάει τον ρατσισμό

Αναλυτικά:

«Στις 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 στο ΖΗΡΙΝΕΙΟ Στάδιο Κηφισιάς, το INTERNATIONAL SCHOOL OF ATHENS (ISA) κι ο διεθνής οργανισμός FARE (Ποδόσφαιρο Ενάντια του Ρατσισμού στην Ευρώπη) συνδιοργανώνουν μίνι παιχνίδια ποδοσφαίρου μεταξύ μαθητών.

Οι μαθητές του International School Of Athens μαζί με τους μαθητές της Πολιτιστικής & Εκπαιδευτικής Ακαδημίας των Φιλιππίνων και του Πολωνικού Σχολείου στην Αθήνα, θα παίξουν ποδόσφαιρο σε μικτές ομάδες σηκώνοντας «Κόκκινη Κάρτα» στον ρατσισμό κι αποδεικνύοντας ότι όλοι είμαστε ίσοι ανεξαρτήτως χρώματος και φύλου.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει και φέτος σε αυτή την σπουδαία κοινωνική δράση με τον Νταβίντ Μέντες και τον Στέφανο Κοτσόλη να βραβεύονται για τη συνολική τους παρουσία.

Στον φετινό αγώνα θα παρευρεθούν και άλλοι αθλητές και εκπρόσωποι από διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίοι θα μιλήσουν και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται συνοδεύοντας τους παίκτες ο Τάκης Φύσσας Διευθυντής Ποδοσφαίρου και ο Στράτος Σωπήλης Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Τo ISA είναι αγγλόφωνο σχολείο, λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1972 κι είναι βασισμένο στα διεθνή πρότυπα εκμάθησης καθώς είναι αναγνωρισμένο από το IB Worlwide Schools και από το Μiddle Stage Association of Schools and Colleges (ΜSA).

Ο οργανισμός FARE είναι μη κυβερνητική οργάνωση κάτω από την αιγίδα της UEFA που δραστηριοποιείται σε 40 χώρες με πάνω από 2000 δράσεις με σκοπό την αφύπνιση και ευαισθητοποίηση του κόσμου ενάντια στο ρατσισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.