ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ξενάγηση των μελών της Συμμαχίας (pics)

Δείτε φωτογραφίες από την ξενάγηση των μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Λεωφόρο πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η ξενάγηση των μελών της Συμμαχίας (pics)

Ανάμεσα στα προνόμια που προσφέρει η Παναθηναϊκή Συμμαχία στα μέλη είναι και η ξενάγηση στην Λεωφόρο πριν από κάποιον αγώνα.

Έτσι και χθες τα μέλη της Συμμαχίας πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού, ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα αστέρια της ομάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

symmaxia 1
symmaxia 2
symmaxia 3
symmaxia 4
symmaxia 5
symmaxia 6
symmaxia 7
symmaxia 8
symmaxia 9
symmaxia 10
symmaxia 11
symmaxia 12
symmaxia 13
symmaxia 14
symmaxia 15
symmaxia 16
symmaxia 17
symmaxia 18
symmaxia 19
symmaxia 20
symmaxia 21
symmaxia 22
symmaxia 23
symmaxia 24
symmaxia 25
symmaxia 26
symmaxia 27
symmaxia 28
symmaxia 29
symmaxia 30
symmaxia 31

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.