ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Γνωριμία» με τους χορηγούς

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις ενέργειες που έγιναν στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε προκειμένου ο κόσμος να «γνωρίσει» του χορηγούς της ομάδας εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Γνωριμία» με τους χορηγούς

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στις 30/10/2014 στο ΟΑΚΑ, καλωσόρισε τους φίλους της ομάδας, στον κόσμο των χορηγών της βεβαιώνοντας για το υπάρχον πλαίσιο της γόνιμης κι εποικοδομητικής συνεργασίας. Σε κάθε θέση στα τμήματα Platinum & Gold, υπήρχε τσάντα με όμορφα και μοναδικά αναμνηστικά των χορηγών. Τα περισσότερα εξ αυτών δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για τους φίλους της ομάδας μας.

Αναλυτικότερα, υπήρχαν αναμνηστικά από τον μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr, τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού Adidas, των επίσημων χορηγών OTE&COSMOTE, Avance Rent A Car Ltd, «ζ» Hellenic Pilsener Beer, τον επίσημο τηλεοπτικό μεταδότη Novasports, τους επίσημους υποστηρικτές Tonotil, Salonpas, DPG Digital Media, Femall.gr, ΥΓΕΙΑ, Direction Business Network, τον επίσημο συνεργάτη εισιτηρίων Viva.gr, τον επίσημο προμηθευτή νερού Νερά Κρήτης και φυσικά το Panathinaikos BC Official Store, το αγαπημένο κατάστημα όλων των φίλων του Παναθηναϊκού.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζουμε τις εταιρείες που είναι δίπλα στην ομάδα μας, τις εταιρίες που όχι μόνο είναι αιμοδότες μας αλλά συμπλέουν με το όραμα και τις φιλοδοξίες μας».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 69.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.