ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέσα και ο Παππάς

Κανονικά αναμένεται να προπονηθεί σήμερα ο Νίκος Παππάς, στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Αρμάνι την Παρασκευή το βράδυ στο ΟΑΚΑ (21:45).

Μέσα και ο Παππάς

Οι «πράσινοι» χθες είχαν ρεπό και σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να έχει στη διάθεση του και τον Νίκο Παππά, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα λόγω μιας θλάσης που τον ταλαιπωρούσε, μετά από το ματς με τη Φενέρ.

Σήμερα θα προπονηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αφού αισθάνεται καλά πλέον μετά τη θεραπεία στην οποία υπεβλήθη, ενώ από αύριο θα μπει σε φουλ πρόγραμμα για να είναι έτοιμος την Παρασκευή.

Κατά τα άλλα ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν αντιμετωπίσει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.