ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ψάξτε το πόθεν έσχες του Σπάθα»

Ο Ανδρέας Ψυχάρης, βουλευτής της ΝΔ, σε παρέμβαση του στη Βουλή ζήτησε να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Σπάθα!

«Ψάξτε το πόθεν έσχες του Σπάθα»

Αναλυτικά η παρέμβαση του βουλευτή:

«Επειδή υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και επειδή διάφοροι, που δεν θέλω να πω πως χρηματοδοτούνται: Αν και θα έπρεπε να υπάρχει έλεγχος πόθεν έσχες σε διάφορους διαιτητές όπως ο Σπάθας, που έχει και το θράσος, να κάνει δηλώσεις ότι «είναι καλός». Να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Σπάθα κι αν αποδειχθεί, πως απλώς είναι ανίκανος, να παραιτηθεί και να μην ξανακάνει διαιτησία. Να μην ξαναδιαιτητεύσει ποτέ.
Κι επειδή θα μου πείτε ότι «δεν μπορείτε να ελέγξετε το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ», να σταματήσει η χρηματοδότηση. Εμείς οι φορολογούμενοι δεν θα πληρώνουμε τον κάθε ανίκανο Σπάθα, να τον πληρώνει μόνη της. Δεν θ’ αδικείται το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι προσπάθειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.