ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέσα ο Παππάς

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επανήλθε ο Παππάς ενώ οι υπόλοιποι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς ενόψει Αρμάνι.

Μέσα ο Παππάς

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες στη Euroleagueμετά την επικράτηση επί της Φενέρ και κόντρα στους Ιταλούς θα έχουν ακόμα μία δύσκολη αποστολή.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς όμως, ξέρει τον τρόπο, ώστε ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και από σήμερα οι «πράσινοι» έπιασαν δουλειά. Μάλιστα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είδε και τον Νίκο Παππά ν’ ακολουθεί μέρος του προγράμματος. Ο διεθνής γκαρντ τις επόμενες ημέρες θ’ ανεβάσει ρυθμούς και άπαντες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για την μάχη με την Αρμάνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.