ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το μυαλό στον Ολυμπιακό

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (8/11, 20:00 Novasports), για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Το μυαλό στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Ρούσσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλες του τις παίκτριες στη διάθεση του.

Η κεντρική του «τριφυλλιού» Ράνια Γκούζου μιλησε στην «Πράσινη» για το ερχόμενο ντέρμπι, τονίζοντας πως η ομάδα θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Ηλιούπολη:  «Δεν είχαμε καλό ρυθμό στο 2 σετ το προσπερνάνε όμως καθώς σημασία έχει η νίκη, την οποία και πήραμε. Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κοιτάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε ακόμη δουλειά για να βρούμε καλύτερο ρυθμό, όμως πάντοτε όταν παίζεις με δυνατές ομάδες θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εύχομαι να μας βγει αυτός ο ρυθμός και το καλό μας πρόσωπο και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.