ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεργασία Συμμαχίας- «Πέτρα και Φως»

Την έναρξη της συνεργασίας της με τα Hotel Boutique and Spa «Πέτρα και Φως» ανακοίνωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Δείτε τα προνόμια.

Συνεργασία Συμμαχίας- «Πέτρα και Φως»

Την έναρξη της συνεργασίας της με τo «Πέτρα και Φως» Boutique Hotel & Spa ανακοίνωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Μάλιστα σε όλους τους Συμμάχους προσφέρει 13% έκπτωση στις υπηρεσίες διαμονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«To Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa προβάλλει μέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου του Οιτύλου, στη Μάνη, σε ένα σκηνικό απόλυτης ηρεμίας και γαλήνης. Με όραμα τον σεβασμό της Μάνας Γής, είμαστε πάντα ένας προορισμός όπου οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την  Αυθεντικότητα και αφυπνίζουν το Όνειρο. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πηγαία φιλοξενία, με συνέπεια στην αριστεία και την αρμονία. Οι αξίες μας είναι ποιότητα, εξωστρέφεια, καινοτομία, ατομική υπευθυνότητα, σεβασμός, πάθος, ομαδικότητα, ευελιξία και περηφάνια.   Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό νέα ιδιοκτησία και βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς αναβάθμισης. Τα 23 δωμάτια υψηλής αισθητικής με θέα στη θάλασσα, καθώς και οι ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε αποτελούν μία ευχάριστη απόδραση από την καθημερινότητα. Στο εστιατόριο “Ανερούσα” θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μεσογειακές γεύσεις που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, με την υπογραφή του γνωστού σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου. Το “Ηιόνη Spa” προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος με τη χρήση αγνών και φρέσκων υλικών, παραγωγής μας, ενώ το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και η πρόσβαση στο διαδίκτυο από όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους συμβάλλουν στο να απολαύσετε μια ευχάριστη διαμονή, ικανοποιώντας και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες. To Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa διαθέτει χώρους για όλες τις εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η εσωτερική αίθουσα αλλά και η μεγάλη εξωτερική βεράντα προσφέρονται για την πραγματοποίηση συνεδρίων, σεμιναρίων, εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και δεξιώσεων γάμου ή βάφτισης. Η εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού όσον αφορά την οργάνωση, με τις ιδέες και τις επιθυμίες σας, εξασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. To Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa προσφέρει 13% έκπτωση στις υπηρεσίες διαμονής στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Επικοινωνία: Οίτυλο, Δ. Ανατολικής Μάνης, 2106199610 (γραφείο Αθήνας), 2733054040 (ξενοδοχείο) Website: www.petrafoshotel.com » Ακολουθήστε την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» www.paomprosta.gr https://www.facebook.com/paomprosta.gr https://twitter.com/Paomprostagr

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.