ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα χρειαστώ 2-3 εβδομάδες»

Αυτό είναι το διάστημα που θεωρεί πως θέλει ο Σωτήρης Νίνης για να είναι στο επιθυμητό επίπεδο και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

«Θα χρειαστώ 2-3 εβδομάδες»

Ο 24χρονος στις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά, όπως και οι Κατσουράνης, Σηφάκης που τότε δεν είχαν ομάδα. Πρόσφατα, υποβλήθηκε σε εργομετρικά και τα αποτελέσματα τους ήταν πολύ. Φυσικά, θα κάνει νέες εργομετρικές εξετάσεις στο Κορωπί, όπου θα βρεθεί σήμερα.

Ο ίδιος σε συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου και στελέχη της ομάδας, τόνισε: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν παράτησα στιγμή τον εαυτό μου. Απλώς μου λείπει η καθημερινή επαφή με την μπάλα και η κόντρα σε αγωνιστικούς χώρους. Το πολύ να χρειαστώ 2-3 εβδομάδες για να είμαι στο επίπεδο που χρειάζεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.