ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνάντηση Ερασιτέχνη-ΟΠΑΝΔΑ

Οι Ηλίας Μιχαλαριάς και Νίκος Αβραμίδης είχαν συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Συνάντηση Ερασιτέχνη-ΟΠΑΝΔΑ

Το Δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει για τη συνάντηση:

«Το μεσημέρι της Τρίτης (11/11) στα γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νέου Προέδρου του Οργανισμού κ. Χρήστου Τεντόμα με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Ηλία Μιχαλαριά και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Παναθηναϊκού Κινήματος για την Αθήνα, κ. Νίκου Αβραμίδη με θέμα τις ανάγκες των τμημάτων του Ομίλου.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Ομίλου σε ότι αφορά την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού καθώς και οι προτάσεις του κινήματος για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των αθλητικών χώρων της πόλης.

Σκοπός της συνάντησης εκτός από την κάλυψη των αναγκών του ομίλου ήταν και ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζεται από εδώ και πέρα ο μεγαλύτερος σύλλογος της Αθήνας.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ δεσμεύτηκε για άμεσες λύσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε νέα συνάντηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.