ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

MVP η Τσίμα

Η ηγετική εμφάνιση της αρχηγού του Παναθηναϊκού ,στο 0-3 επί του Ολυμπιακού, επιβραβεύτηκε με το βραβείο της MVP της 5ης αγωνιστικής.

MVP η Τσίμα

Με 13 πόντους η Τσίμα συνέβαλε τα μέγιστα στη σπουδαία εμφάνιση και νίκη των «φίνων κοριτσιών» επί του «αιωνίου» αντιπάλου στο… σπίτι του και έγινε η πρώτη «πράσινη» που παίρνει φέτος το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας της αγωνιστικής.

«Είναι το τελευταίο που περίμενα κι ευχαριστώ τους προπονητές που με επέλεξαν… Για οποιονδήποτε αθλητή είναι πολύ μεγάλη τιμή να αναδεικνύεται MVP, αλλά δεν το κατάφερα μόνη μου καθώς όλα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά και το αφιερώνω στις συμπαίκτριες μου. Δεν λέει τίποτα απολύτως το ότι είμαστε αήττητες μετά από πέντε αγώνες. Απλά είναι καλό για την ψυχολογία μας το ότι κερδίζουμε τους αγώνες κι ιδιαίτερα ντέρμπι όπως αυτό στην έδρα του Ολυμπιακού. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν μια νέα δοκιμασία», τόνισε η Τσίμα για τη βράβευσή της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.