ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερίσα: «Στο χέρι του προπονητή»

Ο Βαλμίρ Μπερίσα μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως μαθαίνει, βελτιώνεται και περιμένει την ευκαιρία του από τον Γιάννη Αναστασίου.

Μπερίσα: «Στο χέρι του προπονητή»

«Είναι στο χέρι του προπονητή να μου ζητήσει να παίξω. Βάζει την ομάδα που πιστεύει ότι θα φέρει την νίκη. Δεν θέλω να βιαστώ, κάτι που έκανα στην Ρόμα. Όταν έρθει η ώρα, θα έρθει. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και μου έχει πει κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσω. Δεν έχω αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα παρά μόνο σε φιλικούς αγώνες και στην ομάδα Νέων όπου έχω σκοράρει τέσσερις-πέντε φορές» είπε αρχικά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του και συνέχισε:

«Δεν ανησυχώ για τον χρόνο που δεν έχω πάρει, καθώς μαθαίνω αρκετά μέσα από την προπόνηση και βελτιώνομαι. Είναι πολύ καλό το επίπεδο, έχουμε παίκτες που αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ όπως ο Πράνιτς, οπότε είναι καλό επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.