ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πιο ώριμος ο Ιβάνοβιτς του Παναθηναϊκού»

Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Μπεροκάλ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον προπονητή των πρασίνων.

«Πιο ώριμος ο Ιβάνοβιτς του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Βαρκελώνη είναι μια μεγάλη πόλη. Η κατάσταση εκεί είναι διαφορετική σε σχέση με τη Μαδρίτη. Τώρα όσον αφορά την Μπαρτσελόνα, πρόκειται για έναν μεγάλο οργανισμό. Είναι ένα οικείο κλαμπ για μένα και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς».

Για τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στην Ελλάδα και τη συνεργασία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη:«Η Αθήνα είναι μια νέα πόλη για εμάς. Μια πραγματικά υπέροχη πόλη. Στην Ελλάδα, όλα τα παιχνίδια είναι ζωής ή θανάτου! Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Έχει τη συνήθεια να παραθέτει δείπνο στο τεχνικό τιμ. Ήμουν τυχερός που προσκλήθηκα (γέλια)!  Είναι ένας σταρ στο παρκέ όμως πρόκειται για ένα πολύ φιλικό άτομο μακριά από τα γήπεδα. Πάντα ρωτάει τους προπονητές του και νευριάζει όταν χάνει, μολονότι έχει κερδίσει τα πάντα στην καριέρα του. Λατρεύει το μπάσκετ ενώ κινείται στην Αθήνα με μικρό αυτοκίνητο ώστε να μην τον αναγνωρίζουν».

Για το πόσο έχει αλλάξει ο Ιβάνοβιτς ως προπονητής από την περίοδο 2005-08 όταν ήταν τεχνικός της Μπαρτσελόνα:«Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην Μπαρτσελόνα. Έχει εξελιχθεί ως προπονητής, είναι πιο ώριμος και καλύτερος κόουτς. Τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε στον πάγκο του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, βλέπεις ότι στις πέντε από τις έξι φωτογραφίες των ευρωπαϊκών, ο Ζέλικο βρίσκεται στις πέντε από αυτές. Πάντως δεν νομίζω ότι αισθανόμαστε την πίεση της σύγκρισης με τον κόουτς Ομπράντοβιτς».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι είναι ένας από τους τέσσερις ανθρώπους της Μπαρτσελόνα που έχουν συμμετοχή στις δυο κατακτήσεις Euroleague:«Οι άλλοι είναι ο Ναβάρο, ο φυσιοθεραπευτής Τόνι Μποβ και ο υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση των παικτών, Έντου Τόρεντ. Πλέον η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ επικίνδυνη και δύσκολη ομάδα όμως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!».

Για το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της Καταλονίας: «Η σύζυγός μου ήταν πολύ θυμωμένη αφού δεν είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει. Εξάλλου, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε ψηφίσει για την ανεξαρτησία του Μαυροβουνίου. Δεν ξέρω αν τελικά προχωρήσει η διαδικασία της ανεξαρτησίας. Ο Ντούσκο μας λέει να παλεύουμε για τα πράγματα που μας αφορούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.