ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Να δώσουμε το 100%»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, στο αυριανό ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό (16/11, 16:00,NS1).

«Να δώσουμε το 100%»

«Ξεκινάμε με το δυσκολότερο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει δεδομένους τους τίτλους στην Ελλάδα. Από τη δική μας μεριά, εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα θέλω από τους παίκτες μου να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων και να βγάλουν αθλητικό εγωισμό ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Πηγαίνουμε να παίξουμε σε μια έδρα που δεν την ξέρουμε και αυτό είναι ντεσαβαντάζ ενώ θα θέλαμε όλοι οι φίλοι μας να είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την πρεμιέρα αλλά λόγω της μικρής χωρητικότητας αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε ο προπονητής των «πρασίνων».

Παράλληλα η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ευχαρίστησε τον Δήμο Αμαρουσίου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Παναθηναϊκού, για τη χρησιμοποίηση του κολυμβητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 345 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου μας για την παραχώρηση του Κολυμβητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς επίσης ευχαριστεί για την αμέριστη συνεργασία και συμπαράσταση τον Αντιδήμαρχο, Νικόλαο Πέππα».

Το κολυμβητήριο αναμένεται να είναι κατάμεστο από 150 φίλους του «τριφυλλιού», με προτεραιότητα να έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το Σάββατο (15/11, 16.00) τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αμαρουσίου (Αναξαγόρα & Κυπρίων Αγωνιστών).

Στη σύσκεψη των μέτρων τάξης αποφασίστηκε να διατεθούν 150 εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση, τόσα δηλαδή όσα και η χωρητικότητα του κολυμβητηρίου. Για το λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός θα δώσει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας (ενιαίο και απλό), οι οποίοι από αύριο στις 13.00 έως τις 20.00 θα μπορούν με την επίδειξη των καρτών τους να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι» για το ντέρμπι από τη γραμματεία στη Θύρα 7Α του κλειστού της Λεωφόρου.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, τα εισιτήρια είναι σφραγισμένα από την Αστυνομία και για το λόγο αυτό όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς το εισιτήριό τους δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Καλούμε τους λιγοστούς –λόγω της μικρής χωρητικότητας- φιλάθλους που θα δώσουν το παρών μέσα σε κόσμια πλαίσια να στηρίξουν την ομάδα μας σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από τη από το Novasports1!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.