ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι επιθετικά»

Στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα τιμώρησε τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα ο Νίκος Παππάς.

Παππάς: «Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι επιθετικά»

Δεν ήρθε η καταστροφή για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Νίκο Πάππα. Ο Έλληνας γκαρντ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα επεσήμανε ότι οι Ισπανοί έπαιξαν σκληρή άμυνα και τιμώρησαν κάθε λάθος του τριφυλλιού.

«Τα ποσοστά μας από την περιφέρεια ήταν άσχημα. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα μας προδώσουν τα τρίποντα και τα δώσαμε όλα στην άμυνα. Η Μπαρτσελόνα εκτός από την επίθεση στηρίζεται πολύ και στην σκληρή άμυνα. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι επιθετικά, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, να έχουμε καλύτερες επιλογές στη ρακέτα, δεν το κάναμε και χάσαμε το ματς. Αυτή τη στιγμή η γεύση είναι πικρή, αλλά υπάρχουν θετικά στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια. Τα λάθη τιμωρούνται. Η Μπαρτσελόνα τιμώρησε τις στιγμές αδυναμίες μας στον αγώνα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.