ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Κρατάμε την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο»

Ικανοποιημένος με την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του στα πρώτα δυο 8λεπτα δήλωσε ο Κώστας Λούδης.

«Κρατάμε την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζαμε με μια ομάδα που έχει πάρα πολλές λύσεις. Ο Ολυμπιακός κράτησε τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος, εμείς έχουμε άπειρους παίκτες, είχαμε και την πολύ μεγάλη απουσία του Κομάντινα. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε, καταφέραμε στα δυο πρώτα οκτάλεπτα να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό σε πάρα πολύ χαμηλό σκορ, όμως είχαμε πρόβλημα στην επίθεση δεν σκοράραμε εύκολα, αυτό έφερε κούραση και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύθηκε, ανοίγοντας σιγά-σιγά το σκορ.

Θέλαμε αυτό το ματς να γίνει αργότερα στο Πρωτάθλημα. Κρατάμε την καλή εμφάνιση στην άμυνα άσχετα αν το σκορ δείχνει διαφορετικά πράγματα, αφού είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά στην άμυνα γενικά αλλά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα 4 γκολ που δεχθήκαμε από τη θέση του φουνταριστού δεν τα… δέχομαι, έχω πει στους παίκτες μου ότι δεν μου αρέσει να δεχόμαστε γκολ από αυτή τη θέση.

Υπέρβαση είναι ο τελικός. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο αλλά το Πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος στα πλέι-οφ, πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.