ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με στόχο τη νίκη

Οι πράσινες αντιμετωπίζουν σήμερα την ΑΕΚ (16:30, panathinaikos24.gr) με μόνο στόχο τη νίκη για να μεγαλώσουν το σερί τους.

Με στόχο τη νίκη

Το «τριφύλλι» μετράει ήδη πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και απόψε αντιμετωπίζει την Ένωση η οποία έχει επίσης το «5×5», στο δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν!

Η ΑΕΚ προέρχεται από ρεπό ενώ οι «πράσινες» έχουν το απόλυτο στο Πρωτάθλημα και μάλιστα με «καθαρές» νίκες, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Ρούσης έχει… λευκό απουσιολόγιο και η νίκη σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι θα εκτοξεύσει ακόμη ψηλότερα την ψυχολογία των «φίνων κοριτσιών».

Ενόψει του ντέρμπι ο Γιώργος Ρούσης δήλωσε χθες:«Την Κυριακή παίζουμε το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα, που δείχνει πολλά περισσότερα καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, φέτος από ότι περίμεναν οι πιο πολλοί και είναι όπως και εμείς αήττητη στο πρωτάθλημα.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΑΕΚ είναι πιο σοβαρή από ποτέ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Στόχος μα είναι να μείνουμε η μοναδική αήττητη ομάδα μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και είμαι ευτυχισμένος που θα γίνει στην έδρα μας, που σε κάθε αναμέτρηση είναι κατάμεστη από τον κόσμο μας».

* Πριν την έναρξη του αγώνα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα βραβεύσει τον τέως πρόεδρο του Συλλόγου, Αχιλλέα Μακρόπουλο για την προσφορά του στο τμήμα βόλεϊ γυναικών και τον Ερασιτέχνη γενικότερα για ακόμη μια χρονιά.

* Από τις 15:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια καθώς και λαχνούς κόστους 1 ευρώ με τους οποίους θα μπουν στην κλήρωση της Avance για να κερδίσουν 2 εισιτήρια για το παιχνίδι της ομάδας ποδοσφαίρου με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.