ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται…

Με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής περί ανάμειξης του Τάκη Φύσσα στην επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική, ο διευθυντής ποδοσφαίρου «απάντησε», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

 O πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται…

«Τον κύριο Ρανιέρι τον γνώρισα για πρώτη φορά πριν από μια εβδομάδα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, μου τον σύστησε ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, οπότε ο νοών νοείτο …

Επίσης, ουδέποτε ο κύριος Ρανιέρι συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα με τις εισηγήσεις μου για τους αντικαταστάτες του κυρίου Σάντος. Εξάλλου, τα γραπτά μένουν!
».

Ο Τάκης Φύσσας ο οποίος «υπηρέτησε» την Εθνική με σοβαρότητα και… αποτελέσματα, δεν θέλει να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά, από σεβασμό προς την «γαλανόλευκη» και δεν θα «τραβήξει» άλλο το θέμα, ωστόσο θεώρησε χρήσιμο να αποκαταστήσει την αλήθεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.