ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλη μία συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Τη συνεργασία της με την διεθνή επιχείρηση εξωτερικού και εσωτερικού καθαρισμού Nanotek, γνωστοποίησε η Παναθηναϊκή Συμμαχία, προσφέροντας έκπτωση 15% στα μέλη της.

Άλλη μία συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Αναλυτικά:

«Με το ειδικευμένο προσωπικό καθαρισμού, με κινητές και σταθερές μονάδες καθαρισμού αυτοκινήτων, η Nanotek στην Ελλάδα ειδικεύεται στην τεχνολογία αιχμής χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο πολυμερές Υγρό Νανοτεχνολογίας που υπόσχεται να αφήσει στο αυτοκίνητό σας ένα αξεπέραστο φινίρισμα.

Όταν η αποκλειστική μας τεχνολογία εφαρμόζεται στο όχημα σας, συγκεντρώνει όλη την βρωμιά της επιφάνειας και δρα ως λιπαντικό μεταξύ της βρωμιάς και του χρώματος, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι ρύποι αφαιρούνται χωρίς ξύσιμο.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.726 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η περιποίηση από την Nanotek Ελλάδας αφήνει το όχημά σας με μια προστατευτική επίστρωση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δώσει στο αυτοκίνητό σας ένα εξαιρετικό γυαλιστερό φινίρισμα, να προστατεύσει το αυτοκίνητό σας έως και για 6 εβδομάδες και να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των υφιστάμενων γρατσουνιών!

Το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει καθαρότερο για 4 έως 6 εβδομάδες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους πλυσίματος αυτοκινήτων. Η Nanotek προσφέρει έκπτωση 15% σε όλα τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες… Καταστήματα:   Golden Hall (Μαρούσι), Πρατήριο Shell (Βριλήσσια) Τηλέφωνο: 800 11 326 9274 Ιστοσελίδα:   www.nanotekcarcleaning.gr Email: [email protected]».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.