ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει καλά… θέλει χρόνο

Με αργά αλλά σταθερά βήματα βαδίζει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης, με τον ισολογισμό της ΠΑΕ να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Πάει καλά… θέλει χρόνο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport», η οποία παρουσίασε στο σημερινό της φύλλο στοιχεία από τον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον οποίο έχει αναλάβει η «Grand Thornton», δείχνει τον δρόμο που έχει ακόμα να διανύσει ο σύλλογος, προς την πλήρη εξυγίανση.

Αναλυτικά τα στοιχεία του ισολογισμού, όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα:

«1. Σημαντική μείωση των ζημιών, που όμως κρατούν ψηλά τον δείκτη τους (από 51 εκατ. ευρώ σε 41 εκατ. Ευρώ).

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Η χρήση της σεζόν 2013/14, βγήκε ελλειμματική κατά 4.728.529 ευρώ, παρά τη μείωση του μπάτζετ κατά περίπου 6 εκατ. Ευρώ.

3. Την ίδια στιγμή, υπάρχει σημαντική μείωση των εσόδων, αφού από 29.618.015 ευρώ στη χρήση 2012/13, έπεσαν στα 19.173.389 ευρώ. Φυσικά και σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει η μη συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όμως και στα εισιτήρια υπήρξε μείωση κατά 1 εκατ. Ευρώ.

4. Η φιλοσοφία της διοίκησης να προχωρήσει σε πολλούς διακανονισμούς με τέως ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας βοήθησε στη βιωσιμότητα, αλλά ανέβασε τις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις από 8.056.191 ευρώ σε 11.909.517 ευρώ.

5. Υπάρχει αύξηση στις απαιτήσεις των πελατών, που σημαίνει ότι η ΠΑΕ έχει να λαμβάνειν. Η αύξηση από 5.598.612 ευρώ σε 7.804.435 ευρώ βοηθάει στο ψαλίδισμα του ανοίγματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.