ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμος ο Ράιτ

Ο Τζούλιαν Ράιτ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάνοβιτς εν όψει Τουρόβ.

Έτοιμος ο Ράιτ

Παρουσία όλων των παικτών διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη το απόγευμα και έτσι όλοι οι πράσινοι θα βρεθούν στην αποστολή που αναχωρεί την Τετάρτη το πρωί (8:30) για Πολωνία μέσω Μονάχου.

Σήμερα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είδε και τον Τζούλιαν Ράιτ να επιστρέφει δυναμικά σε… φουλ ρυθμούς. Ο Αμερικανός σέντερ έδειξε ότι ξεπέρασε πλήρως τη θλάση στο γαστροκνήμιο που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και τον άφησε εκτός του αγώνα της Βαρκελώνης και πλέον είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τους Πολωνούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.