ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από την Τουρόβ εξέφρασε κατά την αναχώρηση για Πολωνία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Χαραλαμπόπουλος: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Την πρόοδο που έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με τον Τουρόβ στην διοργάνωση επεσήμανε με δηλώσεις τους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία.

Ο νεαρός φόργουοντ επεσήμανε ότι αν οι «πράσινοι» κοντρολάρουν τον ρυθμό του παιχνιδιού θα έχουν πολλές πιθανότητες για τη νίκη.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Τουρόβ. Το βασικό τους στοιχείο είναι ότι πολύ καλά στο γήπεδο. Αν τους σταματήσουμε αυτό το στοιχείο πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες νίκης» σχολίασε αρχικά.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη, ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε: «Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ταχύτητα. Θεωρώ πως αν κοντρολάρουμε αυτό το κομμάτι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου ως ομάδα σε σχέση με το πρώτο ματς. Πετύχαμε δύο καλές νίκες με την Φενέρ και την Αρμάνι και δείχνουμε ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.