ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι»

Ο Λουκ Στιλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη συνέχεια της χρονιάς.

Στιλ: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουκ Στιλ:

«Ήταν μία καλή άσκηση. Ήταν καλό, διότι δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια τελευταία με όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο. Και ξαφνικά έχουμε πολλά μαζεμένα παιχνίδια που έρχονται. Ήταν μία καλή άσκηση ειδικά για αυτούς, που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής. Ήταν καλό να παίξουν 45 λεπτά σε ένα απαιτητικό παιχνίδι.»

«Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, είναι πολλές ομάδες κοντά η μία στην άλλη και δεν έχει ξεφύγει καμία. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για τις ικανότητές μας. Έχουμε παίξει και καλά και άσχημα φέτος και περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια μετά το ευρωπαϊκό. Ελπίζουμε να μαζέψουμε και άλλους βαθμούς.»

«Το Τσάμπιονς λιγκ και το Europa League αποσπά την προσοχή των ομάδων από το πρωτάθλημα, όμως είναι ωραίο να παίζεις σε διαφορετικά τουρνουά. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε. Είναι πολύ απογοητευτικό για μένα και τους υπόλοιπους, που δεν παίξαμε το Σαββατοκύριακο, διότι έχουμε μεγάλο κανό έτσι και αλλιώς. Όμως έτσι είναι η ζωή και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, όπως λένε μερικοί. Συμβαίνει παντού. Είναι κρίμα που δεν παίξαμε, όμως από την Πέμπτη επιστρέφουμε στην δουλειά και θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων»

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.675 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.